Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás, Ágyi poloskairtás,

BugInfo Kft. Rovar- és rágcsálóirtás

Ágyi poloska irtás honlap -

Mottónk: Utánunk döglenek az ágyi poloskák!

Ágyi poloskairtásÁrakKapcsolatMagunkról

Ágyi poloska irtás


Lakókörnyezetünkben az egyik legnehezebben irtható élősködő az ágyi poloska, de cégünk rendszeresen végez sikeres irtásokat magánszemélyek és cégek részére. Eddig még mindenhonnan sikeresen kiirtottuk az ágyi poloskákat.

A mi oldalunk nem foglalkozik az ágyi poloska irtás részletes bemutatásával és entomológiával. Tapasztalataink szerint mire kimegyünk a megbízóhoz, már legalább annyit tudnak az ágyi poloskáról mint mi.

Ha esetleg mégsem olvasott volna eleget az ágyi poloskákról, akkor nézze meg a hu.wikipedia.org/wiki/Ágyi_poloska oldalt.Oldal tetje

Árak


A legfontosabb kérdés a megrendelő számára, amire nem egyszerű válaszolni, az ágyi poloska irtásának bonyolultsága miatt, ezért minden esetben egyedi árat adunk. Kérem hívjon a 06 20 973 6633-as telefonszámon a pontos árért és időpont egyeztetésért.

Ami biztos, hogy az ár tartalmaz minden költséget (kiszállás, anyag, munkadíj, garancia) és nem tartalmazza az ÁFA-t.


Még egy fontos dolog. Mivel kétszer kell elvégezni az irtást és a munkadíj egy munkavégzés költségét tartalmazza így önnek a teljes ágyi poloska mentesítés díja duplája lesz a munkadíjnak. De utána újra nyugodtan alhat az ágyában.


Oldal tetjeKapcsolat


BugInfo Kft.

1086 Budapest, Csobánc utca 6. 2. em. 17/a

Mobil: +36 20 973 6633

Email: info@buginfo.hu


Oldal tetje

Magunkról


A BugInfo Kft. 2011-ben lett alapítva. Ennek ellenére családunk szakmai tapasztalata több mint 70 év.  Édesapám még a HORIZONT-ÁFÉSZ-nál kezdte a rovar- és rágcsálóirtást, édesanyám kisiparosként kezdte, majd magánvállalkozóként folytatta.

Egészségügyi gázmesteri vizsgával már több mint 20 éve rendelkezem.

 

Oldal tetje

  


Fő oldalunk:         

www.buginfo.hu

További oldalaink:

www.csotanyirtas.net

www.patkanyirtas.net

www.egerirtas.net

Ingyen tárhely:     

www.arv.hu


Oldal tetje